MAISEMAMAJOITUSTA METEORI-IGLUSSA

Korkealuokkaiset METEORI lasi-iglumme tarjoavat laadukkaan majoitusvaihtoehdon, joka tarjoaa yöpyjille henkeäsalpaavat näkymät, suoraan omasta sängystä käsin nautittavaksi.

Laadukas majoitusratkaisu JKA-Rakennukselta

Tyylikkään METEORI-igluratkaisumme makuuhuoneesta avautuu uskomaton maisema koko maiseman leveydeltä, kattokorkeuteen saakka. Igluja on saatavana kahta eri kokoa, 36 m² Iso Karhu 4:lle hengelle sekä 23 m² Pikku Karhu 2:lle hengelle. Ratkaisumme on myös nopea ja edullinen toteuttaa. Iglut valmistetaan tehtaalla ja ne toimitetaan  asennuskohteeseen täysin valmiina ja varusteltuina.

Tutustu malleihin alla tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää.

Kuvagalleria

METEORI Iglu Iso Karhu (4 hlö)

METEORI Iglu Pikku Karhu (2 hlö)

METEORI-Iglu on tyylikäs majoitusratkaisu, joka on varustettu makuuhuoneen lisäksi keittokomerolla ja kylpyhuoneella. Sähkölämmitteisten kattolasien ulkopinta on selektiivilasia, joten huoneisto ei tule kuumaksi auringon säteilystä. Iglu on varustettu ilmalämpöpumpulla.

Igluja on saatavana kahdessa eri koossa, 36 m² Iso Karhu neljälle hengelle ja 23 m² Pikku Karhu kahdelle hengelle.

Iglut ovat tehdasvalmisteisia ja siirrettäviä ja ne toimitetaan käyttökohteeseen täysin valmiina, joka nopeuttaa asennusta ja säästää kustannuksia.

Tekniset tiedot

HUONEET
Lattia MODULEO
Seinät ja katto Pintakäsitelty havupuu
Varustus LED-valaistus
Lämmitys Ilmastointi
KYLPYHUONE
Lattia Kaakeli
Seinät ja katto Pintakäsitelty havupuu
Varustus Suihkukaappi
WC-istuin
Pesuallas ja hana
Vedenlämmitin
Lattialämmitys

Nopea asennus

Iglut valmistetaan tehtaalla asennusvalmiiksi ja ne toimitetaan asennuspaikalle kahdessa osassa. Näin asennus paikan päällä valmiille perustuksille on nopeaa ja kustannustehokasta.

Näyttävä ratkaisu

METEORI-iglut ovat näyttävän näköisiä sekä sisältä, että ulkoa. Halutessasi iglujen verhoilu voidaan suunnitella tarpeidenne mukaan, jolloin lopputulos sopii yksilölliseen tyyliinne.

Osaava kumppani

JKA-Rakennus Oy:llä on pitkä kokemus vaativista asennusurakoista ja tiukan aikataulun kanssa työskentelystä. Kanssamme toteutat projektisi laadukkaasti ja itsenne näköisesti.

Haluatko lisätietoja METEORI-Igluista? Kysy lisää myynnistämme.

Yhteystiedot

Copyright © JKA Rakennus Oy. All rights reserved